Mitt intresse för mat och hälsa har verkligen inte varit med mig hela livet. Jag var faktiskt ganska petig som liten och åt aldrig upp, trots att pappa lagade alltifrån nyfångad torsk till rådjur och att det aldrig fanns köttbullar på påse i frysen hemma hos oss. Jag var heller inget barn som idrottade. Det var först när jag bodde i L.A. 2012 och var omgiven av spirituella hälsofreaks i yogakläder som jag jag fattade intresse för den hälsofilosofi jag följer idag: att varje dag fylla min kropp med hel och ren mat, fylld av vitaminer och mineraler, fria från konserveringsmedel, E-ämnen, färgämnen, aromer osv.
Bra mat behöver inga tillsatser eller hjälpmedel för att växa, så därför försöker jag även att köpa ekologiskt så mycket jag bara kan. Till min hälsofilosofi tillhör även att jag gärna undviker mjölkprodukter, gluten, kemikalier i smink och hudvård samt att man tränar och försöker leva ett positivt liv. Men allt det där kommer vi till så småningom! Jag är långt ifrån perfekt och hade blivit galen om jag följde alla ”måsten” slaviskt varje dag. Det handlar någonstans om att hitta en balans. Men sedan tycker jag ju att allt detta är så himla roligt och VILL verkligen vara den bästa versionen av mig själv.