7 månader ute & Oh Baby Poster

Lill-Fransan poserar med hennes fina fotavtryck från vårt företag Oh Baby Poster.

Det var längesen sist! Livet har rullat på snabbare än det någonsin tidigare gjort i livet och det är ju tack vare vår alldeles underbara Frances som förgyller vårt liv varje dag sedan den 27 maj och ytterligare en bebis, nämligen vårt nystartade företag Oh Baby Poster.

Lillan hann vara ute i ca fyra veckor när vi kom på att vi ville föreviga hennes små fossingar. Jag köpte hem och provade först giftfria och ekologiska färger, men de blev så himla kladdiga och visade egentligen inte alls några detaljer av själva foten. Provade även stämpeldyna som jag tyckte gav ett för svagt resultat. Så då kom jag på den briljanta idén (om jag själv får säga det ;)) att ta foto på hennes fotsulor och lyckades efter många om och men få fram fotavtryck digitalt i Photoshop. Sedan skapade jag en fin poster med fotavtrycken, hennes namn och födelsedetaljer. Vill du ha en poster med din bebis fotavtryck kan du klicka hem den nu! Det är jag personligen som skapar din order digitalt för hand med största möjliga omsorg.

Fotavtryckstavlan är vår absoluta bästsäljare tillsammans med våra ultraljudsposter. Där omvandlar jag er svartvita ultraljudsbild till en poster med vacker akvarelleffekt. På alla ultraljudstavlor kan du även välja att lägga till en personlig text. De flesta skriver deras smeknamn på plutten och hur långt gången bebisen är när ultraljudet gjordes. Andra skriver ”Älskad från första stund” eller något annat betydelsefullt citat. Det är ju alltför vanligt att man stoppar undan ultraljudet i en byrålåda så detta är ett alldeles underbart sätt att föreviga en så förväntansfull tid i ert liv.

Väldigt spännande tid i livet. Får se om tiden finns att driva denna bloggen vidare. I så fall kommer jag att berätta om förlossningen, amningen och allt därtill. Men det i sig är ju en längre novell, så det får vänta till en annan dag!

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *