Instagram baby reveal

Nu är nyheten ute! Gick länge och funderade på om det var töntigt eller ej att ”låta hela världen veta” att vi ska få barn. Men äsch, jag landade i att det ändå är roligt med en Instagram baby reveal för att dela med sig om vad som händer i ens liv – särskilt för de jag bryr mig väldigt mycket om men som jag aldrig eller sällan pratar med. Det kan vara alltifrån vänner som jag tidigare umgåtts väldigt mycket med i USA till vänner till mina föräldrar som jag vuxit upp med.

Jag är ingen girls girl så det kändes mest som ”jag” att göra något i stil med ovan än en bild där min sambo pussar på min mage (inget fel med det, bara inte min grej). T-shirten jag har på mig är från min senaste John Mayer-konsert som jag var på i typ vecka 6. Redan då tänkte jag att den passar perfekt för en sån här bild. Jag vet, jag är nörd!

Bilden på bebis är från vårt rutinultraljud, RUL, som vi gjorde den 20 december. Satan vad nervös jag var innan, men oh så bra det gick! På bilden var hon i vecka 19 (18+4). Helt ofattbart att förstå att det växer en liten människa i ens kropp. Direkt efter RUL började min mage växa rejält. Måste vara något mentalt?! Man liksom slappnar av och låter sin bebis ta mer plats. Det är verkligen ett mirakel och redan nu känner jag mig sååå stolt över vår lilla tjej <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *