Straight out of Earth pt. 2

Lilla krabaten vecka 13 (12+0) <3

Alrrright! I’m back. STÖRRE och bättre än någonsin. Yes, jag är gravid! I måndags gick jag in i vecka 17 (16+2). Detta betyder att jag även bloggen kommer gå i graviditetens spår. Jag har och kommer testa massa roliga ekologiska produkter, skriva om mina tankar kring en mer holistiskt vänlig graviditet och dela med mig av kunskap, tips och knasiga råd som jag anser vara intressant, förhoppningsvis ni också!

Sen är jag ju bara människa och kommer ALDRIG i denna blogg predika eller vifta med pekpinnar. Ja, jag gillar att äta ekologisk, men en burk Coca-Cola och en påse chips är bland det bästa som finns. Ja, det är viktigt för mig med hudvård fri från kemikalier som inte minst kan skada mig, men även min växande bebis. Men ibland smetar jag på ett par lager superparfymerad deodorant fylld med aluminium under armarna. Det finns typ ingen naturlig deo som gör jobbet, eller hur?!

Kort och gott: Det finns FÖR många hälsobloggar och Insta-konton som osar perfektion. Men om man går runt stressad och pressad över att leva livet på ett för hälsosamt sätt så lever man ju faktiskt inte bra. Livet är till för att njutas av och med bloggen vill jag inspirera både mig själv och er till ett mer balanserat liv samtidigt som vi är snälla mot oss själva.
Straight out of Earth pt. 2. Nu kör vi! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *